НДФ "13 века България"

НДФ "13 века България"

Начало / Дейност / Инициативи / Инициатива "За живота!"

Инициатива "За живота!"

Инициативата "За живота!" цели набирането на средства, които да осигурят съвременно лечение на жените, страдащи от рак на гърдата. С тях ще бъде закупен първият и единствен в България апарат за лъчелечение по време на операция. С този апарат болните с рак на млечната жлеза ще могат да имат само в един ден прецизно насочено лъчелечение в хода на операцията. 

Тя дарява живот, дари и ти!

 

Можете да се включите в инициативата като закупите някоя от картините в галерията, или дарите дарите средства:

НДФ "13 века България"
Банка ДСК
BIC: STSABGSF
IBAN: BG25STSA93000020562379

Инициативата "За живота!" можете да следите на адрес zajivota.org.

БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО

Уважаеми приятели и  съмишленици,
Бихме искали да изразим нашата благодарност към всички Вас, дарителите  в инициатива "ЗА ЖИВОТА". Успехът на благотворителната инициатива се дължи на Вашето благородно сърце,  добра воля и проявена съпричастност.
В знак на благодарност към Вас, ние от Национален дарителски фонд "13 века България" с подкрепата на нашия партньор „Евроинс Живот” Ви подаряваме застраховка „ОБИЧАМ ЖИВОТА”.
Застраховката  представлява специално разработена застрахователна програма, при която  в случай на диагностициране на онкологично заболяване всеки застрахован разполага с определена застрахователна сума до лимит, с която да финансира лечението си в хода на болестта. Застраховката е разработена отделно за жени пакет „За Нея“ и за мъже пакет „За Него“, с три нива на покритие: основно, разширено и пълно. Срокът и лимита на застрахователната сума се избират от самия застрахован от специално разработен калкулатор.
Изплащането на сумата става поетапно в хода на лечението на заболяването. Застрахователното покритие, което получавате като подарък е с лимит на покритие 1000лв. и може да бъде надградено, а дължимата застрахователна премия се изплаща разсрочено на месечни вноски. Тук можете сами да изчислите месечните си вноски:  http://euroinslife.bg/Obicham-jivota/Kalkulator

Подаръкът е валиден след попълване на кратка здравна декларация, която можете да откриете на адрес: http://euroinslife.bg/Deklaraciya.

Подробна информация за застрахователната програма и начините на финасиране можете да получите на адрес: www.euroinslife.bg, тел : 0700 89 039       и www.youtube.com/user/EuroinsLife

Вземете своя подарък сега!

Благодарим Ви за проявената щедрост и продължавайте да вярвате в доброто!


    
Митко Тодоров                                                                                  Калин Костов 
НДФ „13 века България”                                                               „Евроинс Живот”